Vasárnapi Ebéd programunk célja, hogy 5 kispesti család asztalára vasárnap jó, meleg étel kerüljön. Találtunk több mint 25 embert, akik havi 2000 Ft-tal támogatják a programot, de ezentúl is szívesen fogadunk adományt, amit a gyerekekhez kapcsolódó egyéb kiadásokra fogunk fordítani: iskolai kirándulásokra, tanszerekre, edzések és különórák fizetésére. A pénzadományok azt is lehetővé teszik, hogy a Szombati Tanodánkba járó gyerekekkel időnként fizetős programokon vehessünk részt.

 

HOGYAN TUDSZ TÁMOGATNI?

Netbankodon keresztül te is egyszerűen beállíthatsz rendszeres átutalást. Mi egyelőre egy lelkes csapat vagyunk, és nem rendelkezünk szervezeti háttérrel, ezért az egyik önkéntesünk, Zsuzsa számlájára várjuk az adományokat:

Név: Matolcsi Zsuzsa
Bankszámlaszám: 11773195-06508960
Közlemény: WZK adomány

 

MIÉRT TÁMOGASS MINKET?

Mert az elmúlt másfél év alatt körülbelül 2000 kg zöldségfélét, gyümölcsöt, húsárut, tojást, sajtot, kenyeret, péksüteményt, mézet, tésztát és mást juttattunk már el rászorulókhoz.

Ebből körülbelül:
– 1500 reggeli,
– 1000 ebéd és
– 1000 vacsora készült.

Szeretnénk pénzadománnyal biztosabbá és folyamatossá tenni a főzni való, tartalmas alapanyagok beszerzését.

Vasárnapi Ebéd kampányunk célja, hogy öt kispesti család asztalára minden vasárnap jó minőségű meleg étel kerüljön.

Jelenleg több mint huszonöten támogatják havi 2000 Ft-tal a programot. Ha te is a támogatók közé lépsz, akkor tudnod kell, hogy a Vasárnapi Ebéd kiadásain túli összegeket a támogatott családok gyerekeivel kapcsolatos egyedi kiadásokra fogjuk fordítani. Ilyenek az iskolai kirándulások, a tanszerek, az edzések és más különórák. Azt, hogy havonta mire költöttünk, a honlapon és a FB oldalunkon fogjuk bemutatni.

(Számunkra fontos az átláthatóság, valamint hálánk jeléül is minden kommandós támogatónk nevét feltűntetjük itt a honlapon. Ha nem szeretnéd, hogy a neved megjelenjen, írj nekünk: wekerlei.zoldsegkommando@gmail.com)