Köszönjük nektek, hogy jelenleg több mint huszonöten támogatjátok havi 2000 Ft-tal a Wekerlei Zöldségkommandó és Kispesti Szombati Tanoda programunkat. Hatalmas segítség ez a családoknak!

 

HOGYAN TUDSZ TÁMOGATNI?

Netbankodon keresztül te is egyszerűen beállíthatsz rendszeres átutalást. Mi egyelőre egy lelkes csapat vagyunk, és nem rendelkezünk szervezeti háttérrel, ezért az egyik önkéntesünk, Zsuzsa számlájára várjuk az adományokat:

Név: Matolcsi Zsuzsa
Bankszámlaszám: 11773195-06508960
Közlemény: WZK adomány

MIÉRT TÁMOGASS MINKET?

Mert az elmúlt másfél év alatt körülbelül 2000 kg zöldségfélét, gyümölcsöt, húsárut, tojást, sajtot, kenyeret, péksüteményt, mézet, tésztát és mást juttattunk már el rászorulókhoz.

Ebből körülbelül:
– 1500 reggeli,
– 1000 ebéd és
– 1000 vacsora készült.

Szeretnénk pénzadománnyal biztosabbá és folyamatossá tenni a főzni való, tartalmas alapanyagok beszerzését.

Vasárnapi Ebéd kampányunk célja, hogy öt kispesti család asztalára minden vasárnap jó minőségű meleg étel kerüljön.

Jelenleg több mint huszonöten támogatják havi 2000 Ft-tal a programot. Ha te is a támogatók közé lépsz, akkor tudnod kell, hogy a Vasárnapi Ebéd kiadásain túli összegeket a támogatott családok gyerekeivel kapcsolatos egyedi kiadásokra fogjuk fordítani. Ilyenek az iskolai kirándulások, a tanszerek, az edzések és más különórák. Azt, hogy havonta mire költöttünk, a honlapon és a FB oldalunkon fogjuk bemutatni.

(Számunkra fontos az átláthatóság, valamint hálánk jeléül is minden kommandós támogatónk nevét feltűntetjük itt a honlapon. Ha nem szeretnéd, hogy a neved megjelenjen, írj nekünk: wekerlei.zoldsegkommando@gmail.com)